Vormgeving in hout

Hout is een natuurproduct, een product met een geheel eigen uitstraling, een materiaal dat leeft. Eenmaal verwerkt geeft de tekening in de houtstructuur elk houten voorwerp een uniek eigen karakter. Hout blijft boeien. Vormgeving is elke keer een uitdaging.
Hout is niet alleen mooi. Hout is duurzaam, degelijk. Door de eeuwen heen heeft de mens hout gebruikt om te bouwen, voorwerpen te vervaardigen, zijn gedachten in de kunst te verbeelden.

Hout is niet meer uit ons bestaan weg te denken. Maar hout wordt schaars, dus duur. Laten we er verstandig mee omgaan. Maak kwaliteitsproducten, daar is vakmanschap voor nodig.
Duurzaamheid en degelijkheid, grondslag voor kwaliteit. Vakmanschap als basis en toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen, de filosofie van houtdraaierij Merkelbach in Lieshout
Vandaag de dag maakt Merkelbach houtdraaierij in Lieshout een breed gamma van producten in alle soorten en vormen op de aller-modernste machines met een gespecialiseerd team dat de perfectie verstaat.

Door onze jarenlange ervaringen onze houtdraaierij in Lieshout vinden deze producten een weg naar diverse takken van industrie, groothandel en kleinverbruiker.
Vele soorten hout worden verwerkt, van het vertrouwde eikenhout tot palissander.

Een ware knowhow in hout. Moderne industriƫle vormgeving in een oud ambacht.
Vormgeving in hout, al 150 jaar lang. Dat willen wij u graag laten zien.

Wilt u direct meer weten over houtdraaierij Merkelbach,Lieshout dan kunt u contact met ons opnemen of kom eens aan. Tijdens een persoonlijk gesprek informeren wij u over de verschillende mogelijkheden en hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen.

U bent van harte uitgenodigd in onze houtdraaierij in Lieshout.